Grillowanie, to coś co Polacy pokochali wiele lat temu. Kilka cieplejszych dni dni sprawiło, że wielu z nas odkurzyło już sprzęty na których żar węgla drzewnego muska kiełbasy, warzywa, karczki czy skrzydełka kurczaka. W ten weekend można połączyć wycieczkę rodzinną z grillowaniem właśnie. W jaki sposób? Zapraszamy do Sulejowa na Podklasztorze.
– Już w sobotę 𝟮𝟵 𝗸𝘄𝗶𝗲𝘁𝗻𝗶𝗮 odpalamy pierwszego tegorocznego grilla! Wylądują na nim pyszne i soczyste kiełbaski, buły z szarpanym mięsem, grillowane warzywa. Bedą także słodkie przekąski i orzeźwiające napoje! Brzmi dobrze, prawda?! Dlatego zapraszamy do nas, na Podkasztorze. W przypadku niepogody zapraszamy do Restauracji Miód i Wino – zachęcają Julia i Radosław Groblewscy, właściciele obiektu.
Przez cały długi weekend 𝗼𝗱 𝟮𝟵.𝟬𝟰 𝗱𝗼 𝟬𝟯.𝟬𝟱 zapraszamy wszystkich na hotelowy dziedziniec. Grill zapłonie każdego dnia już w południe.
Grill&Chill na naszym dziedzińcu m.in.: strefa grillowa,
złociste napoje,
smakołyki z hotelowej spiżarni,
strefa relaksu i zabaw
radosna muzyka.
reklama
Polecamy